artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 27. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Váltás vagy újrakezdés?

Nem ritka, hogy elérkezik az ember életében egy pillanat, amikor úgy érzi, a korábbi munkáját nem tudja vagy nem akarja tovább csinálni, valami másra vágyik. Akár karrierváltásról van szó, akár egy álom megvalósításáról, a legfontosabb, hogy ne hirtelen felindulásból döntsünk róla.

Még a legelhivatottabb és lelkesebb munkaerővel is megesik, hogy elhúzódó, megterhelő projekt után gondolni sem bír a munkájára, de ez nem feltétlenül követeli meg a karrierváltás lépését. Ha viszont már régóta érlelődik a gondolat, hogy másra vágyunk, akkor nem árt felkészülni arra, hogy nem feltétlenül lesz egyszerű az út. Ebben az esetben viszont cselekedni kell, és megtenni a kezdőlépést, hiszen más esetben mindig lesz egy kifogás, hogy miért folytassuk.

Sokan álmodoznak arról, hogy saját vállalkozásba kezdenek, és bár sok bátorítást kapnak, a megvalósításig csak kevesen jutnak el. Ha van egy jó ötletünk, amiből szeretnénk üzletet csinálni, de nem tudjuk pontosan, hogyan tegyük mindezt, a Logosz választ ad a témával kapcsolatos minden kérdésünkre. Cégalapítás vagy saját vállalkozás indítása előtt állóknak is segítséget nyújtanak országszerte, könyvelői és ügyvédi tanácsadással együtt. Részletesen megismerhetjük a különféle cégformák előnyeit és hátrányait, de éppígy az egyéni vállalkozás tulajdonságait is. Könnyebben dönthetünk arról is, hogy valóban minden fel akarunk-e tenni egy lapra, és teljes változást szeretnénk, vagy csak szezonálisan működtetnénk a vállalkozásunkat, esetleg másodállásban.

A cégcsoport nem csak a döntésekben, hanem a cég alapításában, illetve a vállalkozásunk működtetésében is segítséget nyújt, hiszen a székhelyszolgáltatás régóta a portfóliójukban szerepel egyebek mellett. Budapesten a Logosz már sok kerületben elérhető, így a székhely Budapesten is megoldható. De a vidéki nagyvárosokban, Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Nyíregyházán, Pécsen, Székesfehérváron, Szolnokon, Újlengyelben és Veszprémben is találunk irodát, ahol tanácsot kérhetünk, hogy minél előbb megvalósulhasson a karrierálmunk.

You have no rights to post comments