artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 4. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A 10 millió forint európai uniós támogatás segítségével megvalósult fejlesztés célja: Bedő Vince vállalkozásának technológiai fejlesztése egy korszerű targonca megvásárlásával. A kérelemben egy eszközbeszerzési tétel szerepelt: egy olyan targonca került megvásárlásra, amely lehetővé teszi a könnyebb anyagmozgatást. A támogatás forrása a GINOP PLUSZ, Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program, a szerződött vissza nem térítendő támogatás összege: 10 millió forint. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg, az Európai Unió támogatásával.

A gép részt vesz a vállalkozás telephelyén, Berettyóújfalu, Vágóhíd utca 4. szám alatt, az alapanyagok mozgatásában, a szállító járműről a raktárba, majd a műhelybe történő átszállításban. A targonca szerepet kap a késztermékek: elkészült bútorok, méretre vágott bútorlapok szállításában is a vevői igényeknek megfelelően.

A fejlesztés során a vevői igényekre reagálva a kiszolgálás minőségén és gyorsaságán javítottak. A beszerzett eszköz teljesítményében és funkciójában is korszerűnek tekinthető, valamint megfelel a környezetvédelmi előírásoknak. A gép az eddig végzett munkafolyamatokat leegyszerűsíti, meggyorsítja. Erejével, nagy átrakodási teljesítményt eredményező pontosságával és fordulékonyságával segíti a munkát. A rakományok lendületes mozgatásához a holtjátékmentes kormányzás a két független kerékmotorral járul hozzá. Karbantartásmentes kisméretű tengellyel rendelkezik. Ennek segítségével a targonca – a kétpedálos vezérlés révén – milliméter pontossággal irányítható.

Az egyéni vállalkozás mindig kiemelten figyelembe vette a megrendelők igényeit, ebben segít az új beszerzés is. A fejlesztés révén a vállalkozás jövedelmezősége remélhetőleg tovább nő, így a munkanélküliséggel sújtott térségünkben alkalmi és állandó munkaerőt tud továbbra is foglalkoztatni.

A támogatás általány jellegű költségeiként a kötelező 7% mértékű költséget a projekt előkészítésére, menedzselésére fordította. A projekt előkészítése során megtörtént a piackutatás, az üzleti modell felvázolása, előkészítése, projektmenedzselés során pedig a megvalósítás irányítása.

Projektazonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-04844

A projektről bővebb információt a www.butorbedo.hu oldalon olvashatnak.

 

További információ kérhető:

Bedő Vince,

tel.: 0654 403-232, 0620 9643-934,

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

MFF kedvezmenyezetti infoblokk

You have no rights to post comments