artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. május 3. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Fahéjas szilvaleves

Párizsi sertésszelet carbonara spagettivel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Bedő Vince bútorgyártó üzeme folyamatosan fejlődik, amelyhez lehetőség szerint pályázati forrásokat is igénybe vesz. Legutóbb a vállalkozás technológiai fejlesztésére nyert vissza nem térítendő európai uniós támogatást, amelyet targonca beszerzésével kíván megvalósítani. A támogatás forrása a GINOP PLUSZ, Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program, a szerződött vissza nem térítendő támogatás összege: 10 millió forint. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg, az Európai Unió támogatásával.

Bedő Vince 1986-ban indította egyéni vállalkozását Berettyóújfaluban, amely nyílászárók készítésével foglalkozott, majd 1992-ben áttért egyedi bútorkészítésre. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egyre korszerűbb gépekkel készíti a minden igényt kielégítő bútorokat. Ehhez minőségi alapanyagok, megbízható vasalatok és vonzó, a legújabb divatirányzatokhoz is illeszkedő díszítő és kiegészítő elemek, valamint színvonalas szolgáltatások folyamatos biztosításával járul hozzá.

Az üzem folyamatosan fejlődik, amelyhez lehetőség szerint pályázati forrásokat is igénybe vesz. A GINOP PLUSZ, Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program keretében benyújtott támogatási kérelemben egy darab korszerű, nagy teljesítményű targonca kerül majd beszerzésre, a vállalkozás telephelyén, Berettyóújfalu, Vágóhíd utca 4. szám alatt, amely hajtásban, vezérlésben és környezetvédelmi követelményekben a legújabb fejlesztéseket tartalmazza.

A 10 millió forint európai uniós támogatás segítségével megvalósuló fejlesztés célja, hogy a vállalkozás a már jól működő területeken még magasabb színvonalon kielégíteni a megjelenő igényeket a gyorsabb munkavégzéssel. Cél, olyan fejlesztés végrehajtása, melynek révén minél több és nagyobb megrendelői igény teljes körű és hatékony kielégítése válik biztosíthatóvá, mely a vállalkozás jövőképét, jövőbeni tervezését, pozícionálást hivatott szolgálni, valamint a munkaerő megtartását.

A támogatás általány jellegű költségeiként a kötelező 7% mértékű költséget a projekt előkészítésére, menedzselésére fordította. A projekt előkészítése során megtörtént a piackutatás, az üzleti modell felvázolása, előkészítése, projektmenedzselés során pedig a megvalósítás irányítása.

Projektazonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-04844

A projektről bővebb információt a www.butorbedo.hu oldalon olvashatnak.

 

További információ kérhető:

Bedő Vince,

tel.: 0654 403-232, 0620 9643-934,

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

MFF kedvezmenyezetti infoblokk

You have no rights to post comments