artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 29. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Polis76-Sec Kft, 2018. októberében alakult. Fő tevékenységei közé tartozik a villanyszerelés, a biztonsági rendszer szolgáltatás, az elektromos, híradástechnikai célú közmű építése. A támogatási kérelem benyújtása előtt, és azt követően nyújtott szolgáltatások: vagyonvédelmi kamera-riasztó rendszerek kiépítése, karbantartása, napelemes rendszerek kiépítése, villanyszerelés, optikai távközlési hálózatok építése, SIP projekt keretien belül.

A vállalkozás főként Hajdú-Bihar megye területein tevékenykedik, azonban növekvő számban tapasztalható érdeklődés, ajánlatkérés a szomszédos megyékből is.  A cég működése óta, a munkák elvégzéséhez szükséges eszközöket, gépeket önerőből vásárolta, azonban ezek a folyamatos napi használat mellett elhasználódtak, elkoptak. Egyes munkafolyamatok elvégzéséhez szükséges gépek bérlése jelentős többletköltséget jelentett a vállalkozás számára, mely negatívan hatott az eredményességre.

A Polis76 Sec Kft. „Vállalkozás hatékonyságának fejlesztése” című projekt keretében 3.293.616 Ft összegű vissza nem térítendő támogatásban részesült.

akkus fúro csavarozó készlet

A fejlesztésnek köszönhetően csökkent az egyes munkafolyamatokra eltöltött idő, javult a szolgáltatás minősége, az elvégzett munkát a legmagasabb színvonalon tudjuk teljesíteni.  Nagyobb, eszközigényesebb munkák kivitelezését is el tudjuk vállalni.

A pályázat keretében beszerzett eszközök nagymértékben megfelelnek a jelen kor elvárásainak, a munkavégzéshez szükséges műszaki adottságokkal rendelkeznek, így a tevékenység hatékonysága növelhető, és ennek köszönhetően a cég tevékenysége gazdasági szempontból is fenntartható.

ipari porszívóáramfejlesztő

A fejlesztés eredményeképpen a vállalkozás szolgáltatási köre bővült, megnövekedtek az ügyfél igények, így a vállalkozás tevékenységéhez illeszkedő, megfelelő szakmai végzettséggel és gyakorlattal rendelkező munkavállalót tudunk foglalkoztatni.

You have no rights to post comments