artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 19. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Tárkonyos zöldségleves

Éhes ember kedvence hasábburgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Oreos palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Az iskola már bőven elkezdődött, azonban sosem késő az aktuális iskolai trendekről beszélni. Az ősz és a tél ugyanis sokáig tart, ezért még mindig megéri beújítani egy-egy cipőt a gyerkőcünknek. Milyen kislány cipő modellt válasszunk egy hercegnő számára, hogy trendi és praktikus is legyen?

Magasszárú sneakerek – minden mennyiségben

Egy minőségi magasabb szárral rendelkező sneaker nem csak őszre, de télre is tökéletes választás lesz a csemeténknek. Ez főleg akkor is, ha kicsit vastagabb, platform talpú modellt nézünk számára. Ez nem csak nagyon csajos, de sokkal kényelmesebb is, mint a hagyományos sneakerek. Ráadásul a latyakos időben is jobban teljesítenek a magasított talp miatt az ilyen kislány cipő típusok. Az ilyen sneakerekből bőven akad választék például a CCC üzletében. Ráadásul idén a különféle cukorkaszínű, strasszköves darabok igazán hódítanak. Kislányunk szinte biztos, hogy teljesen odalesz majd a választékért, amikor megmutatjuk neki a kínálatot. Például a CCC által árusított Nelli Blu, illetve DeeZee márkák sneakerei elképesztően vagányak és különlegesek amellett, hogy igazán strapabíróak is.

kislany cipo

Vagány bakancsok és hótaposók még a leghidegebb időkre is

Az idei szezon szinte berobbantotta a különféle vagányabb bakancsok megjelenését. Ráadásul nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek világában is. A korábbi szerény vékonytalpú modellek helyett, most a kifejezetten vastagtalpú, mély barázdákkal rendelkező bakancsok hódítanak. Ezek egészen vagány változatban is elérhetőek, különféle mintákkal a kis hercegnők részére. Azonban ezek a bakancsok nem csupán divatosak. A vastag talpak nem engedik, hogy csemeténk elcsússzon a télen, jól tartják a meleget és univerzálisan hordhatóak még egy ruhácskához is az iskolába. Ezen kívül jóval magabiztosabban és kényelmesebben járhat bennük a csemeténk, hiszen a bakancsok talpa stabil, vastag a magas szár pedig jól fogja a bokát. Ideje tehát leváltani az idejét múlt tépőzáras sportcipőt és beszerezni az őszre valami sokkal menőbbet, praktikusabbat. Hasonló a helyzet a hótaposókkal is. Jó néhány éve a mai idősebb generációk még az egyen hótaposók korábban nőttek fel. Azonban egy ideje ennek vége van. A mostani, modern hótaposók rendkívül divatosak, aranyosak és imádni valóan állnak minden kislány lábán. Vagyis nem kell már többé a divattalan „szükség hótaposó” modelleket választani. A csemeténk imádni fogja az olyan hótaposókat, amelyek strasszkövesek, kedves figurákkal festettek vagy épp felnőttesen modernek.

Kedves platform balerinák az átmeneti időszakra

Amíg tart az őszi napsütéses idő, addig egy harisnyával bátran feladhatjuk csemeténkre még a balerinacipőket is. Ezek között igazán trendi, élénk színű darabok is akadnak, amelyek egészen különleges hatást adnak majd a kislányunk szettjéhez. A szezon trendjei között pedig kifejezetten dívnak a különféle pink, kék vagy épp menta zöld hercegnős cipőcskék. Ha csemeténk imádja ezt a világot, akkor rendkívüli módon értékelni fogja majd, ha egy ilyen balerinával lepjük meg.

You have no rights to post comments