artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 24. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vaníliás almaleves

Szezámmagos rántott jércemell zelleres burgonyapürével, balzsamos jégsalátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Vidékfejlesztési Program, támogatási lehetőségének köszönhetően a VP6-19.2.1.-11-6-20 kódszámú, Bihar-Sárrét Vidékfejlesztési Egyesület - Mikrovállalkozások eszközbeszerzésének támogatása című felhívás alapján a sárrétudvari székhelyű  Zagyva László Gábor egyéni vállalkozó 3 169 185 Forint összegű támogatásban részesült.  Az eszközbeszerzéshez kapcsolódó beruházás teljes elszámolható költsége  4 527 422 Ft, a támogatás intenzitása: 70 %-os.

A sárrétudvari székhelyű egyéni vállalkozó, több mint 20 éve foglalkozik végzett szakemberként gyengeáramú szereléssel és az ahhoz kapcsolódó munkákkal.

A térségben több, az egyéni vállalkozóval megegyező vagy azt kiváltó szolgáltatás is megtalálható, de Zagyva László Gábor múltjának és a precíz munkavégzésének köszönhetően jelentős szerepet tölt be a piacon.

furokalapacs

A fejlesztés keretein belül a korszerűtlenné vált, elhasználódott eszközök cseréje történt meg, valamint olyan eszközök is megvásárlásra kerültek, amelyekkel eddig még nem rendelkezett.

A beszerzéssel olyan korszerű eszközparkot hozott létre, amivel tovább növelheti az előnyét versenytársaival szemben. Az új gépekkel magasabb minőségben tudja elvégezni a gyengeáram, biztonsági rendszer-építési, és napelemes rendszertelepítési munkáit. Ezen felül a fejlesztés, hatékonyságnövelést eredményez számára.

utanfuto

Egyéni vállalkozóként célja, hogy egyre több emberhez jusson el tevékenységének a híre, a térségben piacvezető pozíciót tudjon elérni és azt hosszú távon megőrizni.

Szolgáltatásai:

  • Teljes körű számítógépes hálózat kiépítése, gyengeáramú hálózat vezetékelése.
  • Épületek komplett gyengeáramú újravezetékelése.
  • A megfelelő LAN és telefonos hálózat kiépítése és annak karbantartása.
  • Lakóházak és telephelyek riasztóval és biztonsági kamerarendszerrel való ellátása.
  • Háztartási méretű kiserőműveknek telepítése.

Elérhetőség: http://elektrosec.hu/

tabla zagyva laszlo

You have no rights to post comments