artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 28. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Csáki tarja párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Vidékfejlesztési Program, támogatási lehetőségének köszönhetően a VP6-19.2.1.-11-6-20 kódszámú, Bihar-Sárrét Vidékfejlesztési Egyesület - Mikrovállalkozások eszközbeszerzésének támogatása című felhívás alapján a bárándi székhelyű SCHWARTZ-WEISS Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 5 338 802 Forint összegű támogatásban részesült. Az eszközbeszerzéshez kapcsolódó beruházás teljes elszámolható költsége 7 626 866 Ft, a támogatás intenzitása: 70 %-os.

A SCHWARTZ-WEISS Kft. 2008 óta bejegyzett cég. 2012 óta foglalkozik vasáru-, festék-, üveg-kiskereskedelemével, iparcikk jellegű bolti vegyes kiskereskedelmével valamint fa-, építőanyag-, szaniteráru kereskedelmével és fűrészáru gyártásával.

Célcsoportjai építőipari vállalkozások, ácsok, magánszemélyek, közületek, intézmények, önkormányzatok.

A vevők a termékeik, szolgáltatásaik mellett a pontos munkavégzés, kedvező árfekvés és a határidők betartása miatt választják a céget. Mivel a térségben csak ők foglalkozunk ilyen széleskörűen fűrészáru gyártással, a közelség miatt sok megrendelésük van Bárándról és a környékbeli településekről. A vevőik a telephelyükön válogatva találhatják meg a számukra legmegfelelőbb terméket.

A támogatásból beszerzett eszközök egy része a rönkfa feldolgozásában, a fűrészáru előállításában játszanak szerepet: különböző Husqvarna benzinmotoros láncfűrészek, faipari elszívó, áramfejlesztő, szívógép. Az eszközök másik része a telephely karbantartásához rendbetételéhez került megvásárlásra: Makita bontókalapács, Husqvarna benzinmotoros fűkasza, Husqvarna rider, Husqvarna magasnyomású mosó.

FA 2Rider (3)

A marketing tevékenység keretében szórólapok, saját honlap formájában (http://stiegifa.hu/), a vállalkozásuk népszerűsítéséhez járul hozzá. A projekt sikeres lebonyolítását mindvégig egy projektmenedzser segítette. A megvásárolt eszközök és az általuk elért eredmények nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek a Kft-vel, újra őket válasszák, valamint ajánlásokkal éljenek vállalkozásukat illetően. 

A fejlesztés megvalósítása segítette a SCHWARTZ-WEISS Kft-t abban, hogy gazdasági növekedést érjenek el és a térségben stabil cégként működve munkahelyet tartsanak meg és munkavállalókkal, a foglalkoztatást növeljék.

You have no rights to post comments