artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 16. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Sárgaborsóleves pirított hagymával

Mediterrán csirkemell párolt rizzsel, wok zöldséggel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Ma már nem csak úgynevezett hagyományos kaszinók léteznek, hanem egyre nagyobb teret hódítanak az online kaszinók is. Ezek a kaszinók talán jóval kedvezőbb bónuszokat kínálnak fel az ügyfeleknek, mint a hagyományos társaik, mutatjuk is, melyek ezek!

Az online póker oldalak bónusztípusai

Az online kaszinók esetében is cél, hogy új ügyfeleket szerezzenek, illetve a már meglevő játékosokat „játékban tartsák”, azaz ne veszítsenek el ügyfeleket. A bónuszok voltaképpen mindkét célt teljesítik és el lehet mondani, hogy az online kaszinók sokkal kedvezőbb bónuszokat, egyéb promóciós lehetőségeket nyújtanak, mint a hagyományos kaszinók. Kezdjük is mindjárt az üdvözlő bónuszokkal, bónuszcsomagokkal. A póker bónuszoknál is vannak olyan bónuszok, amelyek nagyon hasonlítanak a kaszinós bónuszokra. Ilyen például a welcome bónusz, vagy az egyenleg-újrafeltöltéshez biztosított bónuszok. Manapság nagyon nagy a piaci verseny, hiszen szinte nincs már olyan pókerterem, amely ne kedveskedne az új ügyfeleinek ilyen, azaz üdvözlő bónuszokkal.

A másik bónusztípus a reload bónusz, amelyeknek sokféle típusa létezik. Ezen bónuszok esetében a szerencseszolgáltatók azt jutalmazzák, hogy egy-egy játékos nem csak teszteli az adott pókerjátékot, hanem voltaképpen legalább egy alkalommal még pénzt is utal a belső egyenlegére.

Ha valaki rendszeresen pókerezik, azaz nem ismeretlen az online poker világában, bizonyára hallotta már a rakeback kifejezést. Ez nem más, mint a cash game asztaloknál játszó felhasználók POT-jából levont rake-ek egy adott hányadának a visszatérítése. Ez a visszatérítés többféle módon is megtörténhet. Ilyen például a közvetlenül a játékos számlájára történő átutalás.

Léteznek még az úgynevezett VIP programok és egyéb jutalmazási módok. Ezek is nyilván azt a célt szolgálják, hogy a már meglevő ügyfelek ne pártoljanak el az adott online kaszinótól. Vannak pontgyűjtő akciók is, amikor is a játékkal összegyűjtött pontokat különféle kedvezményekre lehet beváltani.

A Bad Beat Jackpot sem lehet ismeretlen a rendszeresen pókerezők számára, amelyek általában progresszív természetűek.  És a póker világában nem ismeretlen a Freerolls kifejezés sem, amit olyan pókerversenyekre használnak, amelyek estében nem kell nevezési díjat fizetni, viszont általában valamilyen feltételhez kötik a játékon való részvételt.

You have no rights to post comments