artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A különféle tornacipők valószínűleg sosem mennek majd ki a divatból. Ezek a lábbelik ugyanis rendkívül kényelmesek, ráadásul rendkívül sokrétű a kínálattal találkozhatunk ezen lábbeliket illetőek. Akad köztük számtalan uniszex darab, míg külön férfi, női és gyerek tornacipőkkel is találkozhatunk. Már a legkisebbek is örömmel viselik ezeket a praktikus és divatos cipőket. Nézzük meg tehát, hogyan válasszuk ki számukra a megfelelő darabokat?

A megfelelő szín és mintavilág – avagy a kicsik kedvence

A tornacipők között a legszembeöltőbb különbséget a színek és a minták jelentik. Talán ez az egyik elsődleges szempont, ami alapján saját magunknak is cipőt válaszunk – ez pedig a kicsik esetében sincs másképp. Így a megfelelő gyerek tornacipő megtalálásához először ezek kapcsán érdemes dűlőre jutnunk. A legjobb döntés, ha ilyenkor bevonjuk gyermekünket is a választásba. Ha sikerül közösen olyan cipőt találnunk, ami valóban elnyeri csemeténk tetszését, akkor garantáltan örömmel fogja majd viselni azt. Sok szülő azonban elköveti azt a hibát, hogy saját maga próbál egyedül cipőt választani a gyermekének… Ha fontos számunkra, hogy gyermekünk viselje is azt, akkor viszont nem hagyhatjuk ki a választásból. Vannak azonban olyan dolgok, amikre érdemes támpontként odafigyelnünk, mikor csemeténk számára a gyerek tornacipők között nézelődünk éppen. Ha például szeretnénk, hogy gyermekünk ne csak a játszótérre viselhesse újdonsült tornacipőjét és az iskolába, akkor nem érdemes túlságosan rikító színeket választanunk. Fiúk számára a sötétkék és a szürke azok az univerzális színek, amiket bárhová felvehetnek. Kislányoknál a bézs, a halvány rózsaszín, a világoskék és a fehér tornacipők ilyenek. Az intenzívebb piros, sárga és zöld színek viszont inkább csak a hétköznapokra megfelelőek.

Méretválasztás okosan

A gyerek tornacipők esetén is érdemes gondosan odafigyelnünk a megfelelő méret kiválasztására. Ezeknek a lábbeliknél azonban egyáltalán nem előnyös, ha bővebbet választunk csemeténk számára, tehát jobb, ha itt elkerüljük az egy-két számmal nagyobb darabokat, mivel ez balesetveszélyes lehet számára. Míg a bélelt bakancsoknál nem jelenthet problémát, ha a lábbeli kicsit nagyobb, a tornacipőknél igyekeznünk kell az optimális méret megtalálására. A legtöbb webáruház például mérettáblázatot is szolgáltat az oldalán a cipők mellé. Elég csak megnéznünk a CCC hatalmas tornacipő kínálatát a weboldalukon, minden cipőjükhöz van külön mérettáblázat. Ha pedig mégis valamelyik hagyományos üzletükbe térnénk be, ami kifejezetten ajánlott, mivel számtalan divatos gyerek tornacipőjük van, akkor mindig próbáljunk fel különböző méreteket csemeténk lábára.

Gyerek tornacipők – milyen öltözethez ajánlottak?

A tornacipők a gyerekek számára is univerzális viseletet jelentenek, csakúgy, mint a felnőttek esetében. Gyakorlatilag bármilyen hétköznapi viselet mellé tökéletesen illenek. A farmernadrágoktól kezdve, a melegítőalsókon át a kislány szoknyákig szinte bármilyen öltözet mellé ideálisak lehetnek. Természetesen a nagyon alkalmi szettek mellé a gyerekeknek sem ajánlott tornacsukát húzni. Azonban a sportos elegancia jegyében összeállított szettekhez az ő esetükben is kiváló választást jelenthet egy-egy ízlésesebb gyerek tornacipő.

You have no rights to post comments