artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 23. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Vegyes zöldségkrémleves

Mozzarellával-kolbásszal grillezett karajszeletek jázmin rizzsel, kukorica salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Túrós palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A CCC blog vonzó válaszokkal szolgál arra a közkeletű kérdésre, hogy jelenleg mit diktál a trend. Úgy is megfogalmazhatnánk, hogy vajon mit ígér és milyen divattal kapcsolatos álmokat vált majd valóra a 2022-es esztendő? Hiszen minden egyes évforduló jelentőséggel bír – a trend irányzatainak alakulása szempontjából is.

A trend folyton változik, vagy mégsem?

A CCC blog betekintést enged a divat folyamatosan pulzáló világába. Külső szemlélőként úgy tűnhet, hogy a változás állandó, a hullámzás pedig folyamatos. Új irányzatok jönnek és mennek, ahogy feltűnnek, úgy buknak végül a horizont alá. Ám valójában inkább egyfajta variált ismétlődésről van szó, mintsem új és új irányok megjelenéséről. Így történhet meg, és történik is oly sokszor, hogy a régmúlt értékei, kincsei kicsit átalakulva, modern köntösbe öltözve újra előtérbe kerülnek. A retro, mint stílusirányzat ezt hivatott képviselni, de rajta kívül is bőven találni olyan jellemvonásokat, amik egy cseppet sem új keletűek.

Akkor ezek szerint nincs új a nap alatt? Valójában nincsen. Ettől még persze vadítóan újító elképzelések tömkelege jelenhet meg, átformálva az aktuálisan uralkodó trendet. Mindez egyetlen pillanat műve. A blogban többek között azért is foglalkoznak a divattal, a felkapott stílusokkal, mert ezeket figyelembe véve alakítják ki a gyártók a termékpalettájukat. A színek, a formák, a minták, a motívumok időről időre módosulnak, új arculatot nyernek, esetleg egyes elemeik elhalványulnak, míg mások dominánsabbá válnak. Olyan ez, távolról nézve, mint egy óriási kirakós, aminek az elemei olykor összekuszálódnak, hogy aztán egy addig oda sem képzelt képrészletté álljanak össze.

fashion blog

A CCC hatalmas választéka követi a divatot, ugyanakkor számtalan olyan kollekció is megtalálható, melyek a maguk nevében kortalanok. Egyszerűen túlmutatnak a trendiség ingadozásain. Aki szereti a régmúlt időket, akinek sokat jelentenek a tíz, húsz évvel ezelőtti hangulatot idéző modellek, a kínálatban rátalálhat hőn áhított, kutatott választottjára. Míg, aki rajong az újításokért, folyton aktualizál és próbál lépést tartani a trenddel, a lehető legjobb helyen jár! A CCC online felülete áttekinthető, könnyen kezelhető, a rendelés pedig pár pillanat alatt leadható. De természetesen akiknek a személyes jelenlét elengedhetetlen a vásárlás szabadságának megéléséhez, ezt a CCC üzleteiben országszerte könnyedén megtehetik.

Kik formálják a divat útját?

Mondhatnánk, hogy elsősorban a divattervezők, de akkor csak a fél igazság hangzana el. Ugyanis valójában egyrészről természetesen a nagy ötletek is alakító erejűek. Ám másrészt a kereslet hangja a leghangosabb, legélesebb. És a történet itt kanyarodik vissza a kezdetekhez, mondhatni a kígyó a farkába harap, mert amire sokan vágynak, az előbb-utóbb garantáltan divatba jön. Ez nem is lehet másként, hiszen a gyártók célja a vevői elégedettség tartós borítékolása. Úgyhogy még jó, hogy a kereslet és a kínálat találkozása mindig gyümölcsöző.

You have no rights to post comments