artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 29. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Tudod már, mit fogsz csinálni nyáron? Bizonyára szerepel a terveid között utazás, barátokkal találkozás, pihenés, esetleg tanulás (például nyelvvizsgára vagy felvételire felkészülés). Van egy jó hírünk: mindezt elérheted egyetlen hétbe sűrítve. Hogyan? A legkirályabb nyári tábor, a PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti tematikus táborainak bármelyikébe jelentkezve.

Miért a PT a tuti?

A PEOPLE TEAM 2022-ben 17 szekciót indít a 7–17 évesek számára: angoltábor, filmestábor, gamertábor, programozótábor, robotikatábor, dróntábor, 3D konstruktőrök tábora, brókerek és tőzsdecápák, játéktábor, fotóstábor, kézművestábor, színházi tábor, írótábor, tudóstábor, kuktatábor, sport- és tánctábor közül lehet választani idén. Tehát bármelyik témacsomag mellett is teszed le a voksodat, egy héten keresztül, a mindennap kb. 13:30-ig tartó foglalkozások alatt megismerkedsz annak a gyakorlati oldalával. Értsd: az alapismeretek elsajátítása után egyből belevetheted magadat a feladatok megvalósításába, azaz kuktaként főzhetsz, az angoltáborban nem beszélhetsz magyarul (mivel a tanárod sem beszéli az anyanyelvünket), a dróntáborban megépítheted és reptetheted a saját drónodat, a színházi órák közben pedig színművészetis hallgatók fognak instruálni, hogyan beszélj és mozogj a színpadon. Ezután te magad döntheted el, mivel foglalkozol, vagyis délutánonként szabad leszel, mint a madár, persze a tábor területén belül, ahol programlehetőségek tucatjából mazsolázhatsz – ha van mód kiruccanásra, például Cifrapalota- vagy vadaspark-látogatásra, természetesen te is csatlakozhatsz az adott csoporthoz, esténként pedig versenyezhetsz, koncerten bulizhatsz, vagy durmolhatsz reggelig, ha úgy tartja kedved.

Kecskemétre kéne menni, a PEOPLE TEAM táborában részt venni

A részvételhez nem kell mást tenned, csak megbeszélned szüleiddel, hogy hallottál egy remek alkalomról, amely által jobban megismerheted az általad választott témakört, friss levegőn lehetsz, és új barátokra tehetsz szert. A PT-be ottalvósan és bejárósként is lehet érkezni, és mindkét opció fedezhető SZÉP-kártyával, valamint átutalással – az adó-visszatérítésnek köszönhetően idén még több családnak futja a minőségi nyári programra. Sőt, ha egy hetet szűkösnek érzel, maradhatsz két vagy három turnusra is, ezalatt lehetőséged lesz más tematikával megismerkedni. Amennyiben tesóval, baráttal vagy iskolai csoporttal, illetve munkahelyi szervezés keretében érkezel, kedvezményt kaptok. A jelentkezés február 15-én indul a PT honlapján. A turnusok ideje: 2022. július 24–30., július 31. – augusztus 6., illetve augusztus 7–13.

Legyél te a 25 000. táborlakó!

A tábor helyszínére a turnusok első napjának reggelén, Budapestről induló PT-s busszal is eljuthatsz, amennyiben nem az egyéni bejutás mellett döntesz. A több száz gyerek mind elfér a kecskeméti Neumann János Egyetem Homokbányai Kollégiumának területén; az ottalvósok a kollégium kétágyas szobáiban alhatnak. Arról, hogy milyen tapasztalatokat szereztek a diákok a tábori programokkal, a szállással és az étkezéssel kapcsolatban, a legjobbtaborok.hu oldalán tájékozódhatsz. Az itt olvasható beszámolókban megszólal a tábori nyunyóka is, no és persze sok-sok visszajelzést találsz (álnéven) egyenesen a táborlakók tollából. 30 év tapasztalat sokat jelent a táboroztatásban is, a PT azonban képes a folyamatos megújulásra. Gyere, próbáld ki, mit nyújthat neked egy új generációs tábor, és legyél te a 25 000. táborlakó!

You have no rights to post comments