artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Gazdaságos, fűt és még szép is.

Amikor szeretnénk biztosítani a megfelelő hőmérséklet az otthonunkban, nem az az elsődleges, hogy az ezt megvalósító rendszer mennyire stílusos. A második szempont viszont már lehet ez, és ha nagy figyelmet szentelünk a lakás berendezésének, akkor bizony van is létjogosultsága a dolognak.

De akárhogy nézzük, a szépség nem fűti be a lakást, a forró hangulatért pedig nem a szépség a felelős, ugye, akkor tehát adjunk alább az igényeinkből? Semmiképpen, hiszen ma már olyan esztétikus kivitelezésű fűtési berendezéseket is választhatunk, amikről egyrészt megállapítani is nehéz, hogy fűtenek, másrészt viszont nagyon is jól teszik a dolgukat.

A rébuszok helyett inkább nevezzük nevén ezt a megoldást, és egyúttal ismerjük meg az infrapanel egyéb nagyszerű tulajdonságait is. Ha tehát olyan fűtést keresünk, ami szem előtt van, de nem látszik rajta, hogy valójában micsoda, vagy egyszerűen láthatatlan de ott lévő rendszerre vágyunk, az infrapanel lesz az, amit keresünk. Akár faliképként a szobánk egyik legfeltűnőbb darabja is lehet, de éppígy elrejthetjük egy tükörben is a fűtésünket, és ezzel a párás tükörnek is búcsút inthetünk egy csapásra, ha viszont szeretnénk, lámpának álcázva még fényt is biztosít. Az infrapanel tehát nagyon sokoldalú, ahogy láthatjuk, éppen ezért talán nem meglepő, hogy hordozható változata is létezik, ami nagyszerű megoldást jelent egy már meglévő fűtési rendszer bővítéseként, így például egy babaszoba fűtésének biztosítására. Könnyedén és a termosztáttal egyszerűen, személyre szabottan használható. Természetesen a család négylábú tagjainak is szüksége van a melege, az infrapanel a cicáknak és a kutyáknak is biztosítja, hogy a kültéri tartás mellett se fázzanak.

Az infrapanelek egészen különböző méretekben elérhetőek, akár egy egész falat beborító változatot is vásárolhatunk, míg egy könyvnyi panel is létezik. Kiegészítő fűtésként tökéletes, napelemekkel kombinálva pedig akár kifejezetten takarékos választásnak bizonyul, és a rezsivel sem kell számolnunk, hiszen a nap biztosítja a fűtésünkhöz szükséges energiát is.

You have no rights to post comments