artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 27. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Luxusnyaralás helyett.

Az egész családot szeretnénk meglepni valami igazán kényeztető, de hasznos és főleg emlékezetes ajándékkal? Mi lenne, ha egy olyan dolgot kapnának, aminek minden nap hasznát veszik? Valami olyasmit keresünk, amivel az egészségükhöz is hozzájárulunk, de nem szeretnénk minden évben gyógyfürdő belépővel előállni? Akkor bizony érdemes kicsit más irányban keresgélni és elolvasni az alábbiakat!

 

Kellemes közérzet, jobb fizikai állapot

A masszázsfotel egy olyan problémára nyújt megoldást, ami egyre több embert érint, és ami nem más, mint derék- és hátfájdalom. Egy átlagos gép a professzionális masszőr képességeivel nem tudja felvenni a versenyt, persze ma már léteznek olyan űrkapszulához hasonló típusok, amik erre rácáfolnak, de az viszont biztos, hogy az alapgépek a hétköznapokban óriási segítséget jelentenek, hiszen nem csak a fizikai állapot javulásához járulnak hozzá, hanem a hangulat javulását is előidézik, miközben ellazítják a testet, enyhítik a fájdalmakat. Szívbetegek, várandós kismamák, csontritkulásban szenvedőknek nem, de gyakorlatilag szinte mindeki másnak kifejezetten jót tesz a masszázsfotel használata.

 

Kényelem, relaxáció és dögönyözés

Egy hosszú nap után nem keveseknek marad ideje arra, hogy igénybe vegye a professzionális masszőrök szolgáltatásait, és minden nap egyébként sem javasolt egy a testet kifárasztó komolyabb masszázs. A fotel segítségével viszont minden nap élvezhetjük a szervezetünket nem megterhelő, inkább felpezsdítő dögönyözést, aminek hatására számos pozitív változást tapasztalhatunk magunkon. Ma már léteznek olyan típusok is, amik megtisztított levegővel látják el a bennük ülőket, infravörös sugárzással melegítik a hátat, miközben zenét is hallgathatunk a fotel hangszóróiból. Az űrkapszula hasonlata pedig nem túlzás, hiszen akad olyan típus is, ami a gerinc tehermentesítését teszi lehetővé a szék mozgásával, miközben a lábak vérellátása javul. Akármilyen típus mellett döntünk, jobb felkészülni arra, hogy a család sorban áll majd, hogy élvezhesse az otthon megvalósuló luxust, a közel sem mindennapi, de bármikor élvezhető kényeztetést.

You have no rights to post comments