artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Új kezdeményezésként a DVSC labdarúgócsapatának hazai (hétvégi és ünnepnapi) mérkőzéseihez kapcsolódva a DVSC és a Debreceni Campus Nonprofit Kft. összefogásával és Hajdú-Bihar Vármegye érintett településeinek közreműködésével programsorozat indul „Match Day Festival” (Meccsnap Fesztivál) néven, nem csak futballkedvelők számára. Már augusztus 17-én, szombaton is!

A kezdeményezés célja a résztvevők, érdeklődők minél jobb kiszolgálása, a családi, baráti közösségek, szurkolók számára olyan programkínálat életre keltése, amelyek teljesebbé tehetik a DVSC köré épülő élményeket a debreceni Nagyerdőben.

dvsc08

A DVSC és a Debreceni Campus Kft. a LOKI hétvégi és ünnepnapi hazai mérkőzéseihez kapcsolódóan a Nagyerdei Stadion környezetében két helyszínen, a Red&White-nál és a Víztoronynál mini fesztiválokat rendez a mérkőzések előtti 3 órában, már augusztus 17-én, most szombaton, a Diósgyőr elleni rangadó előtt is.

A tervek szerint a jövőben a Red&White-nál szórakoztató játékok, gyerekjátszótér, talk-showk, VR játékok várnak mindenkit, míg a Nagyerdei Víztorony kertjében kialakított Fan Zone-ban hangulatfokozó rendezvények kerülnek megtartásra régi Loki-gólokkal, meccsekkel, DJ-vel, zenével, régi és jelenlegi játékosokkal, pénztárcabarát étellel-itallal, folyamatos akciókkal.

dvsc03dvsc06

A rendezvény eseményről eseményre fog újdonságokkal szolgálni, például a meccsek napján a Loki-bérlettel vagy meccsjeggyel rendelkezők számára kedvezményes Nagyerdei Kultúrpark belépésre is lesz lehetőség. A víztoronynál a mérkőzés előtti 60. percig vendéglátási akciókkal várják az érdeklődőket.

A bérlettel, vagy meccsnapi jeggyel rendelkezők számára autóbuszos Loki-céljáratok közlekednek a mérkőzések előtt és után a vármegye 8 irányából már augusztus 17-én a DVTK elleni mérkőzésre is. Ezzel 8 útvonalon mintegy 20 település 220 ezer lakosa számára válik lehetővé, hogy a Loki-meccsre szóló jegy vagy bérlet birtokában ingyenesen utazhasson a meccsre és onnan haza céljáratokkal. A buszok a Nagyerdei Stadionhoz érkeznek a mérkőzés előtt 2 órával, hogy az utazók a meccsen kívüli élményeket is elérhessék kedvezményesen (már 08.17-én is 50%-os kedvezményt kapnak a debreceni állatkert belépőárából) és onnan indulnak vissza mérkőzést követően 30 perccel a Debreceni Campus Kft. támogatásának köszönhetően.

dvsc07

Az e heti menetrend a következő:

A mérkőzés kezdete 17:00

Járat indul: 13:40 óra – Berettyóújfalu, autóbusz állomás

1. állomás: 13:55 óra – Tépe elágazás (47-es főút)
2. állomás: 14:00 óra – Derecske, autóbusz váróterem
3. állomás: 14:10 óra – Sáránd vasútállomás
4. állomás: 14:15 óra – Mikepércs autóbuszváró terem
Járat érkezik: 14:30-15:00 óra – Debrecen, Nagyerdei Stadion Ady Endre út

Visszaindulási időpont a mérkőzés után 30-40 perccel.

dvsc09

Fotók: dvsc.hu

You have no rights to post comments