artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 28. csütörtök

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Májgombócleves

Csáki tarja párolt rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

"C" menü:

Rakott káposzta

Heti desszert (800 Ft):

Somlói galuska

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

, avagy pancserokból is lehetnek hősök

Csendes, és a lakók szerint is nagyon unalmas az élet a kertvárosban. Szokásos napi dolgok: családi problémák, szomszédok ugratása, unatkozó rendőrök. Egyedüli színfolt talán a bevásárlóközpont, ahol eladóként kezdte és most üzletvezetőként dolgozik a főhős ( (Evan) ). Ebben a boltban kezdődik az unalmas élet vége. Egy gyilkosság. A rend őrei nincsenek épp a helyzet magaslatán, talán nem véletlenül… Mit lehet ilyenkor tenni? Összefogni, és alakítani egy polgárőrséget.

 

 

 

 

 

 

 

 

A tagok ( (Bob), (Franklin), (Jamarcus)) Evanon kívül eleinte egy jó mókának fogják fel a dolgot. Sörözés, bulizás, tojással dobálózó kölykök. Aztán találkoznak egy egyáltalán nem barátságos földönkívülivel. Rá kell, hogy döbbenjenek, nem csak a városuk van veszélyben, hanem a Föld is. Meg kell akadályozni az inváziót! Erre Jamarcus sötét titka is nagy segítségükre lesz.

 

 

 

 

 

 

 

Egy átlagos film ezután átalakul látványos digitális effekteket tartalmazó, semmitmondó történeté… de nem ez a film! Itt nem földönkívüliek soha ki nem fogyó fegyverekkel való öldöklése lesz. Megjelenik egy fura szomszéd, aki érdekes összejöveteleknek hódol. Egy tini lány, aki belehabarodik egy rejtélyes fiúba. És ami a legfontososabb, poénok áradata. Na meg a négy polgárőr, akik eldobják a sörös dobozokat és csatába indulnak. Ebben a moziban azt kapjuk, amit elvárhatunk a főhőstől a régebbi filmjei alapján. Kissé fanyar, de ütős humor.

Miután megnéztétek ne felejtsétek a szlogent: „Már közöttetek vagyunk!” Lehetséges…

A film hozzánk legközelebb Debrecenben, a Cinema City-ben nézhető meg.

 

You have no rights to post comments