artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

tavaszbanner2020

viktoriatours

20ulius

gazdatavasz

egeszsegesvaros

helyijárat

aurabannermedium2

LizArt Design hajas

BoPi nyito banner uj

zoldvaros

2021. január 23. szombat

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Gyümölcsleves

Brassói aprópecsenye sós burgonyával

Heti "B" menü:

Hamis gulyásleves

Csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ

veradas

ZöldVáros Szerelempark

coaching2

koboreb

 ilonatavasz2020

Újonnan indult, NézőPont című rovatunkba továbbra is várjuk olvasóink filmekkel, könyvekkel kapcsolatos élménybeszámolóit, és az azokról alkotott véleményüket, melyeket a e-mail címre küldhetnek el. Ezúttal a Kertvárosi kommandó című film ajánlóját olvashatják, egyik kedves olvasónk "NézőPontjából".

 

, avagy pancserokból is lehetnek hősök

Csendes, és a lakók szerint is nagyon unalmas az élet a kertvárosban. Szokásos napi dolgok: családi problémák, szomszédok ugratása, unatkozó rendőrök. Egyedüli színfolt talán a bevásárlóközpont, ahol eladóként kezdte és most üzletvezetőként dolgozik a főhős ( (Evan) ). Ebben a boltban kezdődik az unalmas élet vége. Egy gyilkosság. A rend őrei nincsenek épp a helyzet magaslatán, talán nem véletlenül… Mit lehet ilyenkor tenni? Összefogni, és alakítani egy polgárőrséget.

 

 

 

 

 

 

 

 

A tagok ( (Bob), (Franklin), (Jamarcus)) Evanon kívül eleinte egy jó mókának fogják fel a dolgot. Sörözés, bulizás, tojással dobálózó kölykök. Aztán találkoznak egy egyáltalán nem barátságos földönkívülivel. Rá kell, hogy döbbenjenek, nem csak a városuk van veszélyben, hanem a Föld is. Meg kell akadályozni az inváziót! Erre Jamarcus sötét titka is nagy segítségükre lesz.

 

 

 

 

 

 

 

Egy átlagos film ezután átalakul látványos digitális effekteket tartalmazó, semmitmondó történeté… de nem ez a film! Itt nem földönkívüliek soha ki nem fogyó fegyverekkel való öldöklése lesz. Megjelenik egy fura szomszéd, aki érdekes összejöveteleknek hódol. Egy tini lány, aki belehabarodik egy rejtélyes fiúba. És ami a legfontososabb, poénok áradata. Na meg a négy polgárőr, akik eldobják a sörös dobozokat és csatába indulnak. Ebben a moziban azt kapjuk, amit elvárhatunk a főhőstől a régebbi filmjei alapján. Kissé fanyar, de ütős humor.

Miután megnéztétek ne felejtsétek a szlogent: „Már közöttetek vagyunk!” Lehetséges…

A film hozzánk legközelebb Debrecenben, a Cinema City-ben nézhető meg.