precizbanner

epervasa15

egeszsegesvaros

tavaszbanner2020

akcio

eszakiipar

gazdatavasz

iparterulet

aurabannermedium2

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

zoldvaros

2020. május 29. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Tejszínes gombaleves

Gyrostál

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

A heti desszert: Gundel palacsinta 500 Ft/adag

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Csontleves

Tejfölös szelet tésztával

"B" menü:

Köménymagleves

Rántott szelet rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

ZöldVáros Szerelempark

koboreb

hasznaltkicsi

ilonatavasz2020  

 

A könnyek hatalmáról és erejéről nem szokás írni, és méltatlanul, olyan kevés szó esik róla. Bizonyára azért, mert a sírást legtöbbször a szomorúsággal és bánattal azonosítjuk, pedig igazából annyi „okunk” van könnyezni: a sértettségtől, dühtől, szeretetlenségtől, reménytelenségtől, tehetetlenségtől, az emlékezéstől, meghatódottságtól és van, hogy egyszerűen csak jól esik sírni egyet. Közben eszünkbe se jut a legfontosabb „ok”…

Ahogy szemlélem, tényleg olyan nyugodtnak tűnik, a múlt vonásai arcáról valóban kezdtek teljesen kisimulni.

„Az egész abban rejlik - mondja - hogy semmit nem kell elfogadni, sem elengedni, hanem csak a jót elraktározni, mindenből, csak a szépet elmenteni és kezdeni megbékélni. Ha a belső, lelki harmóniát megleled, már nem fog számítani semmi, hidd el, semmi nem fog fájni és senki nem tud akkor már bántani, mert tisztában vagy önmagaddal, értékeiddel, önnön világoddal. A múltad összes örömét értékeled, a kevésbé jókat szintén, hisz részed, azok is hozzád tettek-és megérted, miért történtek. Azután csak össze kell számolni minden áldást, mert jelened az, hogy élsz, itt vagy, hogy érzel, hogy van értelem, melyért megéri. Csak meg kell ezt a békét találni. Ezen értékekből fog jelened teljes lenni, és a jövőben fogsz táplálkozni. Az összes dolgot egyesíteni, hogy mennyi mindened van, milyen gazdag vagy…és nem a pénzre gondolok, nem, ó bizony nem, annál sokkal mélyebbre és fontosabbra: a belső gazdagságra, melyekkel minden percet örökké tudsz tenni.

Ekkor, a megelégedettség érzésétől kezdek el néha csak úgy könnyezni, az emberek pedig kezdenek aggódni, mi lehet a baj, jaj, szánakoznak, milyen bánatom lehet…én meg nevetek, mert nekik tán ebben, ebből olyan kevés tapasztalatuk lehet, úgy megnyugtatnám őket, mindenkit, és elkezdek mosolyogni, hogy nincs baj semmi, nem, nem kell félni, ezek mind a BOLDOGSÁG  könnyei!"

Szóljon hozzá!