artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A történet főszereplője a mexikói Carlos Fuentes, 20 éves fiatal férfi. Mexikóban élt eddig édesanyjával és testvérével, de iskolai gondok miatt a bátyjához kell költöznie, bár ez egyáltalán nincs ínyére.

Amerikában teljesen felfordul az egész élete, számára a drog és a szegénység nem újdonság. A nagyvárosban megismerkedik egy lánnyal, akinek mindezek a közelében sem voltak soha. Ezért próbál minden érzelmet kizárni ami Kiara Westfordhoz köthetné, nem nagy sikerrel, ugyanis Kiara vonzódik Carloshoz , és ez mindent nehezebbé tesz. Hiába a rosszfiús külső , igazi énje teljesen elcsavarja a jólnevelt lány fejét. 

A szerelem kölcsönös és minden rendben lehetne, ha Carlost a múltja nem kísértené. Az események egyre csak bonyolódnak, de a végén minden a helyére kerül és boldogan végződik ez a nem hétköznapi történet.

Ez a regény már a legelején felkeltette az érdeklődésem, és ez egyáltalán nem is hagyott alább. A szereplők már jól ismertek lehetnek  a Tökéletes kémia című könyvből, ami a nagyobb Fuentes testvér életéről szól. Az új környezet és a benne szereplők is  nagyon érdekesek,  hiszen izgalmasan alakítják a történéseket .

Mindenki egy igazi rosszfiúról álmodik, aki csak miatta lesz jó, aki nem akar mást, csak boldoggá tenni az igaz szerelmét.

Ajánlom figyelmébe mindazoknak, akik kíváncsiak arra, hogyan fonódhat össze két teljesen különböző személyiség élete, illetve hogyan tud megváltozni egy kemény külső mögött rejtőzködő ember személyisége, ha olyan környezetbe kerül, ami az övétől teljesen eltérő.

You have no rights to post comments