precizbanner

epervasa15

tavasz18.01

egeszsegesvaros

tavaszbanner2020

eszakiipar

gazdatavasz

iparterulet

aurabannermedium2

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

zoldvaros

2020. június 5. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Palócgulyás

Rántott tengeri halfilé párolt rizzsel, remulád mártással

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

A heti desszert: Feketeerdő szelet 500 Ft/adag

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Karfiolleves

Csibefalatok sajtmártással, tört burgonyával

"B" menü:

Paradicsomleves

Brassói aprópecsenye sült burgonyával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

ZöldVáros Szerelempark

koboreb

hasznaltkicsi

ilonatavasz2020  

 

Simone Elkeles írta, ez a könyve is ugyanolyan jól sikerült mint azt tőle már megszokhattuk;. az első perctől kezdve leköt és egy pillanatra sem ereszt.

A történet főszereplője a mexikói Carlos Fuentes, 20 éves fiatal férfi. Mexikóban élt eddig édesanyjával és testvérével, de iskolai gondok miatt a bátyjához kell költöznie, bár ez egyáltalán nincs ínyére.

Amerikában teljesen felfordul az egész élete, számára a drog és a szegénység nem újdonság. A nagyvárosban megismerkedik egy lánnyal, akinek mindezek a közelében sem voltak soha. Ezért próbál minden érzelmet kizárni ami Kiara Westfordhoz köthetné, nem nagy sikerrel, ugyanis Kiara vonzódik Carloshoz , és ez mindent nehezebbé tesz. Hiába a rosszfiús külső , igazi énje teljesen elcsavarja a jólnevelt lány fejét. 

A szerelem kölcsönös és minden rendben lehetne, ha Carlost a múltja nem kísértené. Az események egyre csak bonyolódnak, de a végén minden a helyére kerül és boldogan végződik ez a nem hétköznapi történet.

Ez a regény már a legelején felkeltette az érdeklődésem, és ez egyáltalán nem is hagyott alább. A szereplők már jól ismertek lehetnek  a Tökéletes kémia című könyvből, ami a nagyobb Fuentes testvér életéről szól. Az új környezet és a benne szereplők is  nagyon érdekesek,  hiszen izgalmasan alakítják a történéseket .

Mindenki egy igazi rosszfiúról álmodik, aki csak miatta lesz jó, aki nem akar mást, csak boldoggá tenni az igaz szerelmét.

Ajánlom figyelmébe mindazoknak, akik kíváncsiak arra, hogyan fonódhat össze két teljesen különböző személyiség élete, illetve hogyan tud megváltozni egy kemény külső mögött rejtőzködő ember személyisége, ha olyan környezetbe kerül, ami az övétől teljesen eltérő.

Szóljon hozzá!