artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

 

 

A történet öt fiatalról szól, akik egy Bábel nevezetű fesztiválra készülnek. Két 17 éves fú és náluk 2-3 évvel idősebb társaik a szereplők.

Az író a 17 éves első fesztiválozó Zsófi szemszögéből láttatja magát a történet. Egy hét eseményben gazdag pillanatai a barátokkal és új ismerősökkel, felérnek egy hónap leforgásával. Szerelmekre, veszekedésekre, kalandokra és minden más fiatalsággal együtt járó bohém dologra sor került.

Nagy hatással volt rám ez az ifjúsági regény, mivel megmutatta, hogy akár egy több éves barátság is átfordulhat szerelembe úgy, hogy azt észre sem vesszük. Valamint felhívja az olvasó figyelmét a barátság fontosságára és a beilleszkedés nehézségeire, illetve arra, hogy nem szabad véleményt alkotni addig, míg nem ismerjük igazán a másikat. Személyes kedvencem Zsófi volt, mert őszinte, vagány és kellőképpen bátor ahhoz, hogy azt tegye amit szeretne.  Persze, ez egy kis őrültséggel párosul. De Napsi és Boldi, Szasza vagy Kolos is ugyanúgy érdekes személyiségek.

Úgy gondolom, aki teheti, olvassa el ezt a könyvet, mert minden várakozást felülmúl; fiatalos, vicces, szórakoztató és nagyon valóságos. Olvasni ajándék, hiszen minden egyes könyvnél gazdagabbak leszünk valami újjal, ami csak a miénk.

You have no rights to post comments