precizbanner

epervasa15

egeszsegesvaros

tavaszbanner2020

akcio

eszakiipar

gazdatavasz

iparterulet

aurabannermedium2

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

zoldvaros

2020. június 1. hétfő

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor
06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

ZÁRVA

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

ZöldVáros Szerelempark

koboreb

hasznaltkicsi

ilonatavasz2020  

 

Leiner Laura könyvét egy barátnőm ajánlotta. Szerinte a benne szereplő karakterek illetve maga a történet elnyerik a tetszésemet, mivel szeretem a romantikus, kalandos regényeket. Így el is kezdtem olvasni.

 

 

 

A történet öt fiatalról szól, akik egy Bábel nevezetű fesztiválra készülnek. Két 17 éves fú és náluk 2-3 évvel idősebb társaik a szereplők.

Az író a 17 éves első fesztiválozó Zsófi szemszögéből láttatja magát a történet. Egy hét eseményben gazdag pillanatai a barátokkal és új ismerősökkel, felérnek egy hónap leforgásával. Szerelmekre, veszekedésekre, kalandokra és minden más fiatalsággal együtt járó bohém dologra sor került.

Nagy hatással volt rám ez az ifjúsági regény, mivel megmutatta, hogy akár egy több éves barátság is átfordulhat szerelembe úgy, hogy azt észre sem vesszük. Valamint felhívja az olvasó figyelmét a barátság fontosságára és a beilleszkedés nehézségeire, illetve arra, hogy nem szabad véleményt alkotni addig, míg nem ismerjük igazán a másikat. Személyes kedvencem Zsófi volt, mert őszinte, vagány és kellőképpen bátor ahhoz, hogy azt tegye amit szeretne.  Persze, ez egy kis őrültséggel párosul. De Napsi és Boldi, Szasza vagy Kolos is ugyanúgy érdekes személyiségek.

Úgy gondolom, aki teheti, olvassa el ezt a könyvet, mert minden várakozást felülmúl; fiatalos, vicces, szórakoztató és nagyon valóságos. Olvasni ajándék, hiszen minden egyes könyvnél gazdagabbak leszünk valami újjal, ami csak a miénk.

Szóljon hozzá!