precizbanner

helyijárat

millenniumkicsi2

aurabannermedium2

Berettyó Kártya 2017 borító

lily

ilonatavasz18

epervasa15

tavasz18.01

berettyosport

kutyakozmetika allo

coaching2

2016tavaszbanner2

gazdatavasz

BoPi nyito banner uj

2018. május 25. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Fahéjas szilvaleves

Csirkemell fokhagymás-tejfölös bundában, sült burgonyával, dresszinges friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Paradicsomleves

Pásztortarthonya

"B" menü:

Hamis gulyásleves

Toroskáposzta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


termalmenu
Rendelés leadás legkésőbb előző nap 10 óráig
06 (30) 963-3740

Napi menü:

Szárazbableves

Káposztás tészta

veradas

koboreb

bagiraallasonkentesseg 

Február utolsó hetében három napos sítáborban vettek részt a Bihar megyei Cserkész Ifjúsági Szövetség (BICSISZ) margittai, paptamási és szentjobbi csapatának tagjai. A paptamási 5-ös számú Diószegi Dezső, a margittai 8-as számú Pálffy Károly és a 9-es számú szentjobbi Szent István király cserkészcsapatok összesen 40 tagja és vezetőik élvezték három napig Aranyos-Vértopon a havas hegyvidéket, illetve a szánkózást és síelést.

Persze a felhőtlen szórakozás mellett a nevelés, az életre és kötelességtudatra való ösztönzés, az egymást segítés áll a fő helyen a cserkésztáborokban. A cserkésztábor programja szerint minden nap tornával és reggeli imával kezdődik, illetve minden étkezés előtt és után közös ima van.

A síelés és szánkózás kellemes légkörben zajlott, a cserkészvezetők felügyelete alatt. Esténként társasjáték, csapatépítő programok zajlottak, amelyeken bizony a facebook és internet nélkül is tudtak játszani és szórakozni a résztvevők. Utolsó este közös éneklés, zenélés zajlott, és mivel a szentjobbi cserkészparancsnok, Seres Ibolya születésnapja a tábor idejére esett, a cserkészek gítárral kísért közös énekléssel és ajándékkal köszöntötték parancsnokukat.

IMG 0494IMG 0625

A napi háromszori étkezés mellett, melyet a parancsnokok készítettek, a konyhára váltásban beosztott cserkészek segítségével, helyben sütött, friss lángos is került az asztalra, mely kelendő csemege volt, ugyanis az utolsó darabig elfogyott.

IMG 0732IMG 0824

Köszönet illeti a tábor sikeréért elsősorban Závodszky Tamást, az Ady Endre Elméleti Líceum tanárát, aki sokadik éve készségesen segíti a táborozókat. Köszönet a BICSISZ vezetőségének, illetve azoknak a parancsnokoknak (Paptamási – Major Lóránt, Szentjobb – Seres Miklós és Ibolya, illetve Margitta – alulírott), akik évről évre vezetik a cserkészeket, illetve vigyáznak a gondjaikra bízott gyerekek testi-lelki épségére. Nem kis felelősség.

Tőtős Norbert
a margittai 8-as számú Pálff Károly
Cserkészcsapat parancsnoka

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés