artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. április 19. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Frankfurti leves

Pulled pork karika burgonyával, friss salátával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás fahéjas almás palacsinta

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Június 7. és július 4. között szintén kedvezményesen, mindössze 45 lejért lehet megvásárolni a 4 napos bérletet. Ugyanakkor ebben az időszakban is lesznek különböző akciók, főképp az egyetemisták és az érettségizők számára.

Annak ellenére, hogy még nem került fel a Szabadság Feszt hivatalos internetes oldalára a részletes program, már közel 300 fiatal döntött úgy, hogy a margittai strandon megrendezésre kerülő fesztiválon indítja a nyarat.

A strand területén délelőttönként előadásokra és képzésekre kerül majd sor, ahol a meghívott előadók a fiatalokat érintő témákban előadásokat tartanak majd. Déltől estig számos ügyességi vetélkedőre és kvízversenyre, különböző bajnokságokra, sportrendezvényre és őrült játékokra számíthatnak a résztvevők. Annak érdekében, hogy minél több igényt kielégítsenek a szervezők és senki se unatkozzon, párhuzamosan kettő vagy három program közöl lehet majd választani, természetesen a strandolás mellett. Az esti órákban a nagyszínpadi fellépésekkel párhuzamosan, a benti kisszínpadon félprofi alternatív és rockegyüttesek, illetve rapperek koncerteznek majd, ezt követően pedig hajnalig tartó medence-partik lesznek, amelyeken közismert és helyi lemezlovasok biztosítják majd a jó hangulatot.

A fesztivált többek között egy humoros videóval is népszerűsítik a legnépszerűbb videomegosztón és közösségi oldalakon, melynek főszereplője Kun Zsolt, a budapesti Dumaszínház tagja, a Bihardiószegi Ifjúsági Szövetség elnöke. A háromrészesre tervezett videó első része máris nagy sikert aratott az interneten, ugyanis alig egy hét alatt több mint ezerszer nézték meg. A Partium legelismertebb humoristája nemcsak a népszerűsítő videó főszereplője, de a fesztivál egyik műsorvezetője és természetesen fellépője is lesz. A stand up comedy előadásokra szintén a benti kisszínpadon (rendezvénysátorban) kerül majd sor, melyeken azok vehetnek részt, akiknek 4 napos bérlettel vagy 15 lejes napi jeggyel rendelkeznek. A műfaj idei sztárvendége a kolozsvári Felméri Péter lesz, a Dumaszínház és Comedy Central állandó fellépője.

A VIDIFISZ sajtó szolgálata

You have no rights to post comments