artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 29. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Korodi Attila környezetvédelmi miniszter elismerését fejezte ki a kivitelezett munkáért, gratulált a városvezetésnek a fejlődésért. „Sok településen megfordultam az elmúlt években, de nem sok olyan van amelyben ilyen mértékű lakásépítési programot sikerült megvalósítani és ezáltal otthont teremteni a fiataloknak. Csak gratulálni tudok a közösségnek és az önkormányzat vezetőinek egyaránt.” - mondta beszédében a miniszter.

Cseke Attila parlamenti képviselő, örömét fejezte ki, hogy szülővárosa nem állt meg az építkezésben. „Amikor néhány évvel ezelőtt az első lakásokat avattuk, senki nem gondolta, hogy az építkezés folytatódni fog. A mai nap, viszont ennek ellenkezőjét bizonyítja.  Most két új lépcsőházat adhatunk át Önöknek, így Margittán már 384 lakás áll a fiatalok rendelkezésére. Ez is bizonyítja azt, hogy fontos jelen lennünk az önkormányzatokban, fontos képviseltetnünk magunkat országos vagy akár európai uniós szinten.” – mondta Cseke Attila képviselő.

Pocsaly Zoltán, Margitta polgármestere köszöntőjében elmondta, hogy a városvezetés mindig készen áll a város fejlesztésére, igyekeznek a lehető legtöbb projekt megvalósítására, mivel ezzel a város lakosságát szolgálják.

A két lépcsőház avatószalagját Korodi Attila környezetvédelmi miniszter, Cseke Attila parlamenti képviselő, Pocsaly Zoltán polgármester, és helyettese Lazăr Ioan vágták át, majd Korodi miniszter valamint a polgármester és az alpolgármester adták át a lakáskulcsokat az új lakóknak, akik örömmel, mosolyogva fogadták jövőbeli otthonuk kulcsait.

You have no rights to post comments