artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Albison és Érbogyoszlóban gyűjtést indítottak, ám ez is kevésnek bizonyult, hiszen a németországi műtét, az otttartózkodás és kezelés költségei elérik a 100 ezer eurót. A tavalyi év decemberében, a község elöljárói Cseke Attila RMDSZ-es parlamenti képviselőtől kértek segítséget, akinek közbenjárására az egészségügyi minisztériumnál sikerült támogatást kieszközölni, s a család elutazhatott Németországba. A beültetendő szervet, az anya májából metszették le, s az idei év januárjában elvégezték a műtétet. Ezt követően még sokáig utókezelés volt szükséges, de mostanra már Szabolcs és édesanyja is jól vannak.

Az elmúlt héten Szabolcsot a margittai kórház gyermekosztályára utalták be megfigyelésre enyhe megfázással, s itt látogatta meg őt, testvérét és édesanyját Cseke Attila képviselő. Az édesanya, Sass Tünde itt köszönte meg személyesen is a politikus és az RMDSZ, fia gyógyulásához nyújtott segítségét.

You have no rights to post comments