artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. március 29. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

 

 

A kórház udvarán felállított Pop Mircea szobornál elsőként Bradács Alíz kórházmenedzser üdvözölte a megjelenteket, köztük az alapító családját, Cseke Attila parlamenti képviselőt, aki kezdeményezte a tavaly novemberben felállított szobor elkészítését, valamint Winkler Gyula európai parlamenti képviselőt.

Cseke Attila parlamenti képviselő beszédében kiemelte a kórházalapító Dr. Pop Mircea emberségét, akiről elmondta, hogy nehéz időben tudott maradandót alkotni, s embernek maradni.

 

 

 

 

 

 

 

 

Az alapító családja részéről, ifj. Dr. Pop Mircea sebészorvos köszönte meg, hogy Margittán mind a mai napig tisztelet övezi édesapja emlékét és munkásságát, valamint megköszönte Bradács Alíz kórházmenedzser munkáját illetve Cseke Attila volt egészségügyi miniszternek, hogy szívén viseli az egészségügyi intézmény sorsát. Winkler Gyula EP-képviselő elismerését fejezte ki az egészségügyi intézmény fejlődéséért, valamint nagyra értékelte azt, hogy egy kisebb közösség az adott helység nagyjaira emlékezik.

A felszólalók sorát Pocsaly Zoltán polgármester valamint Aurel Babeș professzor, Dr. Pop Mircea egykori kollégája és személyes jóbarátja zárta.

Bradács Alíz kórházmenedzser díszokleveleket oszott ki a január 1-től nyugdíjba vonuló orvosoknak, valamint az intézményt rendszeresen támogatóknak.

A ceremónia végén koszorúzásra került sor, valamint a helyi iskolák kórusainak karácsonyi összeállításuk bemutatójára is sor került.

You have no rights to post comments