precizbanner

gafem02

2019tavaszbanner

millenniumkicsi2

gazdatavasz

aurabannermedium2

trendybanner19

berettyokartya2019

LizArt Design hajas

zoldvaros

coaching2

BoPi nyito banner uj

helyijárat

2019. augusztus 21. szerda

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Vegyes gyümölcsleves

Milánói sertésborda

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Zöldborsóleves

Rizses hús

"B" menü:

Zöldbableves

Sertéspörkölt tésztával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

veradas

koboreb

ilonatavasz2019  

ablakállásmuszakiboltallas

 

Az Összefogás Berettyószentmártonért Egyesület a hagyományokhoz híven 2016 júliusában is megszervezte a kalandtáborát, melyre 18 fő jelentkezett. A gyerekek minden nap tanultak valami újat, az egyhetes tábor alatt a kulturális rendezvényektől, a sportos ügyességi vetélkedőkön át, a kirándulásig mindent kipróbálhattak a táborozók.

 

Elevenítsük fel e csodálatos és eseményekkel dúsított hét programját. Hétfőn délelőtt ismerkedéssel és csapatépítő tréninggel kezdtük a napot, amit Szász Éva pszichológus tartott és játékos feladatokkal fűszerezve tett még érdekesebbé. Ezt követően érzékenyítő tréningen vettünk részt, bekötött szemmel megismerkedtünk a látássérültek világának nehézségeivel.  A nap hátralévő részét póni lovaglással és szabadidős programokkal töltöttük. A Bihari Múzeum állandó és időszaki kiállításait kedden tekintettük meg, ahol a szakszerű tárlatvezetést követően az udvaron már vártak minket a népi játékok. A célba dobó, a gólyaláb, az egyes és hármas lépegető, békafogó mindenki kedvence volt. A napot megkoronázva a fagyizás örömével zártuk a délutáni programjainkat.

 

 

 

 

 

 

 

A Morotva Liget festői szépségében labdázással és halak etetésével töltöttük a szerda délelőttöt, majd Rimán Imre Tiborné Marika gyógypedagógus játékos fejlesztő foglalkozást tartott, amit nagyon élvezett a kis csoport. A zenés és táncos vetélkedők mindenki számára izgalmasak voltak.

Balázs bácsi, a társasjátékok mestere újabbnál újabb próbák elé állított bennünket, melyeket nagyon élveztünk. Ki korán kell, aranyat lel, tarja a közmondás. Ha aranyat nem is, de Tordai sót az találtunk, ugyanis egy egész napos kirándulás keretében Erdélyben töltöttünk egy napot. Utunk során a Király-hágó szépségében és a Körösfői „vásárban” is sétáltunk ajándékokat keresve. Utunk céljaként a Tordai sóbányát látogattuk meg, ahol ez a só világ mindenkit hatalmába kerített. Játszottunk és forgóztunk is a földalatti sóbányában, ahova panoráma lifttel is lejuthattunk.

 

 

 

 

 

 

 

Az utolsó napon a hét élményeit kézműves foglalkozással fejeztük ki. Nagyon szép, gombokkal díszített képet készítettünk Kathóné Pap Éva vezetésével. A tartalmas hetet közös bográcsozással zártuk.A táborozás programjainak biztosításához Berettyóújfalu Város Önkormányzata is támogatást nyújtott! Köszönjük a lehetőséget!

A táborvezetők

Szóljon hozzá!