artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

2024. február 27. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

"A" menü:

Karfiolleves

Görögös csirkemell hasábburgonyával, kompót

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántott szelet vegyes körettel

Heti desszert (800 Ft):

Vaníliás palacsinta gyümölcsöntettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

Berettyóújfaluban, a Dózsa György utca 6 szám alatti üzletben bio élelmiszerek, étrendkiegészítők, vitaminok, Energy, Gál termékek, Gyuri bácsi termékei, bio kozmetikumok és tisztitószerek széles választékával várják a vásárlókat! 

Az üzletben természetgyógyász, életmód szaktanácsadás is igénybe vehető!

Az üzlet tulajdonosait arra kértük, röviden mutatkozzanak be olvasóinknak és mondják el nekünk, mi adta az indíttatást ahhoz, hogy bioboltot nyissanak városunkban.

A boltot ketten vezetjük, Rehák Ferenc és Menyhárt Gabriella Éva.

Férjem, Rehák Ferenc foglalkozása szobrászművész, mindemellett metafizikus, 3 évtizede foglalkozik metafizikával, meditációval és a hozzá tartozó tudományos megközelítések tanulmányozásával.

napfeny

Jómagam Menyhárt Gabriella Éva vagyok, végzettségemet tekintve jogász.

2017-ben súlyos betegséget diagnosztizáltak nálam  – epehólyag és hasnyálmirigy gyulladás –, aminek következtében el kellett döntenem, hogy milyen irányba indulok el: a hagyományos orvostudomány, avagy alternatív. A modern orvostudományban ellentmondásokat tapasztaltam, valamint a modern orvostudomány kizárólag tünetkezelést végez, a betegség valódi okait nem tárják fel, így az alternatív gyógyászat mellett döntöttem. Elkezdtem jógázni, gyógynövényeket használni, természetgyógyászattal foglalkozni. Így indultam el a gyógyulás útján. A jógának számos pozitív hatása mellett a stresszkezelést emelném ki elsődlegesen, elkezdtem érezni a hatásait a mindennapokban, a családban, a munkában. 2018-ban Hatha jógaoktatói képzést végeztem. A jóga gyakorlása életmódváltást hozott magával. Az életmódváltás nehéz folyamat, a gyógyulás hosszantartó.

A gyógynövényekkel való munka során tinktúrák, gyümölcskocsonyák készítését fogjuk kidolgozni és készíteni közösen. Szenvedélyemmé vált a gyógynövényekkel való foglalkozás és a légzésterápia, amelyeknek hangsúlyos szerepük volt és van a gyógyulásomban.

A modern ember eltávolodott a Természettől, ezt látjuk és érzékeljük a legnagyobb problémának a jelen időkben, a Covid járványnak is ez az egyik mély és súlyos üzenete az Ember felé.

A bolt megnyitása és üzemeltetése tudatos célt szolgál: az Ember és a Természet egységét, a gyógynövények és az öngyógyítás művészetének népszerűsítését.

Nyitvatartás:

hétfőtől péntekig: 8,30-16,30-ig, szombaton.:8,30-12,30 ig.

Telefon: 06 (30) 361 2149

Az aktuális híreinkért, akcióinkért kövesd  Facebook oldalukat!

bemer

BEMER Terápia a Napfény Bioboltban!

Milyen problémák esetén alkalmazható a BEMER kezelés?

  • Hátfájdalom. Gerinc- és derékproblémák fennállásakor a terápia serkenti a helyi vérellátást, így az elfáradt, megterhelt izmok hamarabb regenerálódnak. Irodai munkát végzők számára különösen ajánlott a hátpanaszok megelőzéséhez.
  • Alvászavar. Ha éjszaka sokszor álmatlanul forgolódik, azt a stressz és a fájdalom is okozhatja. Bemer terápiával viszont egyszerre kap egy gyógyító, de tökéletes relaxációs programot, hogy minden reggel kipihenten ébredjen.
  • Fejfájás. Megfelelő oxigénellátás és hidratáció nélkül hasogató, nyilalló vagy szúró fejfájás is felléphet. Az erek tágulásával és az anyagcsere felgyorsításával azonban megelőzhető a fejfájás.
  • Keringési zavarok. A zavart mikrokeringést elektromágneses terápiával kényelmesen, a legkisebb fájdalom nélkül javíthatja. A hajszálerek tágulékonyabbá válnak, hogy tökéletesen elláthassák logisztikai feladataikat, és megszűnjenek a vérkeringési zavarok.
  • Egyensúlyzavar. Az egyensúly elvesztését a kimerült izmok és ízületek is okozhatják. A kezelés egyaránt segíti az izmok vérellátását és az ízületek gyors regenerálódását.
  • Anyagcsere problémák. Az egészséges életmód és a sportolás mellett célszerű a Bemert választani. Így az anyagcsere tovább serkenthető, és jelentősen javulhat az emésztés és az általános közérzet.

Napfény biobolt 01Napfény biobolt 02Napfény biobolt 03Napfény biobolt 04

Napfény biobolt 05Nagyításhoz kattints a képre!

You have no rights to post comments