precizbanner

2017. szeptember 26. kedd

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Brokkolikrémleves

Csirkemell corn flakes bundában sütve, amerikai káposztasalátával, sült burgonyával

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Húsleves

Töltött káposzta

"B" menü:

Zöldbableves

Sertéspörkölt tésztával

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP

A Berettyóújfalu, Földesi u. 46. szám alatt működő telephelyünkön közel 20 éves tapasztalattal, igényes, és a környék legjobban felszerelt műhelyével, modern, EU szabványoknak megfelelő műszerekkel, egyedi szolgáltatásokkal, szakmailag maximálisan felkészült személyzettel állunk a lakosság rendelkezésére, a legolcsóbb áron.

Különleges gondot fordítunk vásárlóink, partnereink igényeinek széles-, és teljeskörű kielégítésére, valamint arra, hogy megrendelőink elégedetten távozzanak és újból visszatérjenek hozzánk.

Cégünk rövid határidőn belül, kimagasló minőségben, garanciával vállalja:

 • Személy, teher és mezőgazdasági gumiabroncsok javítását

 • Acél-és könnyűfém felnik javítását

 • Mezőgazdasági illetve teher gumiabroncsok vulkanizálással történő javítását

Különleges, egyedi szolgáltatásunk, amivel igyekszünk megkönnyíteni ügyfeleink dolgát

 • Gumiabroncs hotel – szezonális tárolás

Áruházunkban széles és minőségi választékot találnak a legkedvezőbb áron használt személy, teher, mezőgazdasági gumiabroncsokból. Árukészletünk folyamatosan frissül, egyedi igényeket, megrendeléseket is ki tudunk elégíteni, folyamatos, szezonális akciókkal várjuk megrendelőinket.

BALOGGUMI 1BALOGGUMI 2

BALOGGUMI 3BALOGGUMI 4


SZEZON ÉS ÁREMELKEDÉS ELŐTTI NYÁRI GUMI AKCIÓ!

Tartósan 7 fok felett használjon nyári autógumit!

Amikor a hőmérséklet már tartósan 7 fok felett van, érdemes visszaváltani a nyári gumi használatára. Nyáron, a meleg aszfalton a téli gumi sokkal jobban kopik a nyári gumiabroncsokhoz képest, ezért hamarabb elfogyaszt az autó 2 garnitúra téli gumit, mint ha a nyári évszak beköszöntekor a nyári-gumi cseréjét biztosítanánk számára.

Személy, teher és mezőgazdasági gépjárművekhez széles nyári gumiabroncs kínálattal, akciókkal és teljes körű szaktanácsadással várjuk kedves vásárlóinkat. Szakképzett kollégáink testreszabott megoldást keresnek az Önök igényeit figyelembe véve, így biztosak lehetnek abban, hogy a legjobb és leghatékonyabb megoldással tudunk szolgálni, akár abroncsválasztásról, javításról vagy biztonsági tanácsadásról van szó.

Ellenőriztesse rendszeresen szakembereinkkel a nyári gumi nyomását és közlekedjen még biztonságosabban!

Sokan nem tulajdonítanak nagy jelentőséget a gumiabroncsban a nyomásnak, és nem foglalkoznak annak rendszeres ellenőrzésével, pedig az alacsony nyomás megnövelheti a fogyasztást, valamint jelentősen romolhat a gumiabroncs állapota, így csökken az élettartama is és természetesen könnyebben sérülhet.

A nyári gumi nyomását legalább havonta egyszer ellenőrizni kell, így az esetleges elhasználódásból adódó hibákat is hamarabb észlelhetjük.

A nyomás mellett a profilmélység ellenőrzése is ajánlott bizonyos időközönként. A gumiabroncsok a hatósági előírások szerint a személyautó abroncsok esetében 1,6mm, a teherautó abroncsoknál 3mm profilmélységig használhatók. Az előírt profilmélységnek a futófelület teljes szélességében el kell érnie a fenti értékeket. A biztonság érdekében azonban célszerű ennél előbb, személygépjármű nyári abroncsoknál 2mm, széles méreteknél 3mm, téli abroncsoknál 4mm profilmélység elérésénél lecserélni a gumiabroncsokat. Egy teljesen elkopott abroncs esetében ugyanis vizes útfelületen akár a duplájára is nőhet a fékút az új gumiabroncsokhoz képest.


Minden meglévő és új partnerünket  szeretettel várjuk, forduljanak hozzánk bizalommal!

Balog János és Balog Zsolt

Címünk:

4100 Berettyóújfalu, Földesi u. 46.

Telefonszámunk: +36-54-400-219

Nyitva tartás: 

Hétfő-Péntek: 8-17 óráig

Szombat: 8-12 óráig


 Személy, teher és mezőgazdasági gépjárművekhez széles gumiabroncskínálattal, akciókkal 

és teljeskörű szaktanácsadással várjuk kedves vásárlóinkat.

Szakképzett kollégáink testreszabott megoldást keresnek az Önök igényeit figyelembe véve,

így biztosak lehetnek abban,

hogy a legjobb és leghatékonyabb megoldással tudunk szolgálni,

akár abroncsválasztásról, javításról

vagy biztonsági tanácsadásról van szó.

Nálunk forgalmazott gumi márkák

markak


Mi a gumiabroncs javításának első lépése? Forduljon szakemberhez!

Ha az abroncs javításra szorul, alapvetően fontos, hogy hivatalos gumiszerviz vagy szerelő szerelje le a gumiabroncsot a keréktárcsáról és vizsgálja meg a belsejét. Ez azért feltétlenül szükséges, mert a belső sérülések nem láthatók, amíg a gumiabroncs a kerékre van szerelve.

Szakembereink:

 • Gondoskodnak a gumiabroncs megfelelő leszerelési, felszerelési, kiegyensúlyozási és felfújási eljárásainak betartásáról és a szelep szisztematikus cseréjéről.

 • Ellenőrzik az abroncs állapotát és a kívülről nem látható sérüléseket.

 • Gondoskodnak a gumiabroncs megfelelő felszereléséről, optimalizálva a menettulajdonságokat és a kényelmet.

 • Gondoskodnak arról, hogy az abroncs kiválasztása során betartsák a szerkezetre, méretre, sebességhatárra, terhelési kapacitásra, illetve a személygépkocsi és kisteherautó kategóriákra vonatkozó gyártói és jogszabályi előírásokat.

 • Gondoskodnak a gépkocsi vagy az abroncs gyártója által előírt üzemi nyomás figyelembe vételéről.

A kiegyensúlyozás növeli a gumiabroncs élettartamát!

A kiegyensúlyozás segít megelőzni az abroncsok idő előtti kopását és kiküszöböli a vibrációt. Emellett védi a gépjármű felfüggesztését, kormányművét és csapágyait. Egyensúlyoztassa ki a kerekeket az abroncsok cseréje, az ellensúlyok elmozdítása vagy eltávolítása, illetve új abroncsok vásárlása után. Abból lehet megállapítani, hogy egy kerék nincs kiegyensúlyozva, hogy az egyik része nehezebb vagy könnyebb, mint a többi. Ez a következőket okozza:

 • A futófelület egyenetlen és gyors kopása

 • Vibráció

 • Az elöl lévő alkatrészek nagyobb igénybevétele

 • Az elöl lévő alkatrészek idő előtti elhasználódása

Gondoskodjon a biztonságról a megfelelően beállított futóművel!

Menet közben nehéz megállapítani, hogy megfelelően vannak-e beállítva a kerekek és a tengelyek. Ha viszont nem megfelelő a gépkocsi felfüggesztési geometriája, romolhat az úttartás és csökkenhet a biztonság. Ha a gumiabroncs szilárd tárgynak, például járdaszélnek ütközött vagy kátyúba futott, vagy ha egyenetlen kopást vesz észre a gumiabroncson, forduljon gumiszervizünkhöz és végeztessen alapos átvizsgálást. A helyes futómű-beállítást az alábbi okokból fontos biztosítani:

 • A legjobb úttartás elérése

 • Az abroncsok védelme a rendellenes és/vagy gyors kopás ellen

 • Üzemanyag-takarékosság

Nem kell félni a nem vadonatúj gumiktól!

Az átszereléssel kapcsolatban tévesen elterjedt nézet az országban, hogy csak a legújabb gyártású abroncsok megfelelő minőségűek, és a 2-3 éves új abroncsokat az autósok sokszor már át sem akarják venni, pedig a szakszerűen tárolt gumiabroncsok semmilyen problémát nem jelentenek - akár 7-10 évig használhatóak, és a tulajdonságaik azonosak egy idei gyártásúval.

Forrás: michelin.hu, gumidirekt.hu

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés