artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

helyijárat

My message for Day 24

Gondolt már arra, hogy mennyibe kerül majd gyermeke taníttatása?

Segíteni szeretne az első autó vagy lakás megvásárlásában?

Nagyszabású esküvőt szeretne szervezni gyermekének?

Minden család számára a gyermekek biztonsága és jóléte a legfontosabb, hogy olyan útravalóval indítsuk el őket a nagybetűs élet felé, amely megalapozza boldogulásukat.

Ön mit preferál? Apránként összegyűjteni (akár havi 10e Ft) vagy egy összegben kiadni több milliót a kitűzött célok megvalósításához?

Egy időben elindított és gondosan összeállított megtakarítás sokat segíthet abban, hogy könnyebben vehessék az előre látható-, vagy akár a váratlan anyagi jellegű akadályokat is.

Legfőbb tudnivalók és jellemzők:

  • Szabadon felhasználható megtakarítás, amihez nem szükséges befektetői tapasztalat.
  • A család elképzeléseinek megfelelően anyagi segítséget nyújt a távolabbi célok megvalósításához.
  • A szülőknek, vagy akár a nagyszülőknek is lehetősége van eseti díjakat elhelyezni a szerződésen, hogy a váratlan helyzetekben is rendelkezésre álljon egy nagyobb összeg, vagy hogy ezzel is növeljék a megtakarítást.
  • Akár tartam közben is hozzá lehet férni a szerződésben összegyűjtött megtakarítás egy részéhez, így egy szerződéssel akár több gyermek, illetve több cél is támogatható.
  • A szülők együtt határozzák meg, hogy kiről kívánnak biztosítási védelemmel gondoskodni, és akár a család minden tagja bevonható.
  • Hirtelen, váratlan tragédia esetén a választható életbiztosítási szolgáltatásnak köszönhetően azonnali anyagi segítség a családnak.
  • A díjátvállalás kiegészítő biztosítás választásával a biztosított szülő halála esetén a biztosító átvállalja a díjfizetést a teljes tartamra, hogy a kitűzött célok minden körülmények között megvalósulhassanak.

További részletekért és díjmentes kalkulációért forduljon hozzánk bizalommal!

Generali Biztosító Berettyóújfalui Képviselet
4100 Berettyóújfalu, Oláh Zsigmond u. 4.

Pap Éva
06204799170
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Gáthi Tamás
06304220579
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szóljon hozzá!