artand001bakonszeg001darvas001komadi001korosszegapati001magyarhomorog001mezosas001nagykereki001szentpeterszeg001tepe001ujiraz001vancsod001

helyijárat

My message for Day 24

A Baptista Szeretetszolgálat kedvezményes étkeztetést biztosít az arra jogosultaknak, naponta akár 440 Ft-tól, amely már tartalmazza a házhoz szállítás díját is.

A Magyar Baptista Egyház azzal a céllal hozta létre a Baptista Szeretetszolgálatot, hogy hatékonyabban segítse a rászorulókat itthon és külföldön egyaránt. Az elmúlt húsz évben a Szeretetszolgálat az ország egyik legnagyobb segélyszervezetévé nőtte ki magát. Ezen túl a szociális szolgáltatások terén is óriási fejlődésen ment keresztül. Ahhoz, hogy tevékenységét hatékonyan tudja ellátni több szociális szolgáltatásokra szakosodott intézményt is létrehozott. Így jött létre 2013-ban a Baptista Szeretetszolgálat Adományozási és Szociális Segítő Központ, amely az adományozási tevékenységen túl elsősorban szociális étkeztetéssel foglalkozik.

Életünk során adódhatnak olyan helyzetek – előrehaladott életkor, betegség – amikor nehézséget jelent a főzés, az ebéd elkészítése. Berettyóújfaluban és a környező településeken több elismert étterem közreműködésével gondoskodik a szolgálat arról, hogy az ellátottak éljenek a szociális étkeztetés lehetőségével, így naponta frissen főzött, ízletes kétfogásos ebédhez juthatnak.

Együttműködő partnerek többek között a Bástya Panzió (Mezőpeterd), Kisvendéglő, Morotva Étterem, Móló Panzió, Rózsás Vendéglő (Mikepércs).

Az ebédet futárok szállítják házhoz 8:00 és 14:00 óra között, akár hétvégén is!

A törvény alapján a szolgáltatás igénybevételére jogosult, aki nyugdíjas, vagy akinek egészségi állapota, fogyatékossága, pszichiátriai betegsége, szenvedélybetegsége ezt indokolja. A fizetendő térítési díj az ellátást igénylő személy rendszeres havi jövedelme alapján kerül kiszámításra, amely akár 440 Ft is lehet!

További részletekért személyesen, vagy az alábbi telefonszámokon lehet érdeklődni:

4100 Berettyóújfalu, Hunyadi utca 2.

06-30/816-0233

H-Cs: 8:00-16:00

Területi vezető: Nagy Róbert

baptistaetkezesplakat

Szóljon hozzá!