precizbanner

helyijárat

2019. február 22. péntek

Katalin Motel és Étterem

Berettyóújfalu, Király-Hágó u. 22.

06 (54) 401-537

06 (20) 421-9411

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Lencseleves virslivel

Görögös csirkemell karottás rizzsel

"B" menü:

Húsleves csigatésztával

Rántottszelet vegyes körettel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


piri2
Bessenyei ltp. üzletsor

(Jenci konyhája helyén)

06 (30) 596-1883

06 (30) 260-6040

INGYENES házhozszállítás!

"A" menü:

Köménymagleves

Töltött káposzta

Heti "B" menü:

Gyümölcsleves

Natúr csirkemell csíkok rizzsel

HETI MENÜ ÉS ÉTLAP


termalmenu
Rendelés leadás legkésőbb előző nap 10 óráig
06 (30) 963-3740

Napi menü:

Csontleves

Rakott krumpli

Biztosítási Alkuszi iroda nyílt Berettyóújfaluban, a József Attila lakótelep üzletsorán. A összes biztosító ajánlata megtalálható egy helyen, ahol a szakember segít megtalálni a legjobb és a legkedvezőbb biztosítást az Ön számára, legyen szó gépjármű-, lakás-, élet-, nyugdíj-, vagy vállalkozói biztosításokról, hitelekről.  Az iroda tulajdonosát, Pap Sándort kérdeztük arról, mit is csinál egy biztosítási alkusz és miért éri meg laikusként a szakember tanácsára támaszkodnunk.

Miben különbözik egy biztosítási alkusz egy biztosítási ügynöktől?

 -  A biztosítási alkuszok és a többi biztosításközvetítő között a legfontosabb különbség az, hogy egyedül az alkusz az, akinek a megbízója nem a biztosító társaság, hanem az ügyfél. - szögezte le Pap Sándor biztosítási szakember a beszélgetés elején. - Különbség még ezen kívül az is, hogy az alkuszok nem egy biztosító egyetlen termékcsaládját, és nem is néhány biztosító pár termékcsoportját kínálják, hanem lehetőleg a teljes biztosítási piaci kínálatot igyekeznek lefedni, illetve kínálatukba bevonni.

Az alkusz tehát az ügyfél érdekeit képviseli, és nem a biztosítóét.

 - Az alkusz feladata, hogy az ügyfél érdekeit szem előtt tartva, annak képviseletét ellássa a biztosítók felé, illetve érdekeit érvényre juttassa. A megbízásos kapcsolat, vagy jogviszony az alkusz és az ügyfél, mint megbízó között akkor jön létre, ha erről mindkét fél egyöntetű nyilatkozatot tesz.

Ma már az interneten is lehet gyorsan, könnyen biztosítást kötni, miért érdemes mégis szakemberhez fordulni?

 - Nagyon sokan a saját csapdájukba esnek, amikor otthon, mindenféle előzetes felvilágosítás nélkül, internetes oldalakon kötnek maguknak biztosítást. Nap mint nap tapasztalom, hogy az átlagember nem rendelkezik a biztosításokat érintő legalapvetőbb információkkal sem, általában nem látja át a rendszert, nincs kellőképpen felvilágosítva, nem olvassa el az apróbetűs részeket.

Az ismeretek és információk hiányában sokan számukra kedvezőtlen szerződéseket kötnek az interneten, amit később már nehezen, vagy egyáltalán nem lehet orvosolni, jelentős anyagi veszteséget okozva ezzel saját maguknak.

 - Mindenképp előnyként említhetem azt is, hogy míg az interneten kötött biztosításoknál a módosítás és ügyintézés lassú, nehézkes és személytelen, addig az én ügyfeleim munkaidőben bármikor elérhetnek akár személyesen az irodámban vagy  telefonon keresztül, sőt, igény esetén az otthonukban is felkeresem őket.

Mióta foglalkozol biztosítási ügyekkel?

 - 2000-ben kezdtem a biztosítási szakmát a Providencia biztosítónál, azóta folyamatosan biztosítási ügyekkel foglalkozom Berettyóújfaluban és térségében, így alaposan megismerhettem a régióban élő emberek sajátos igényeit, elvárásait. Végigéltem a biztosítási piac robbanásszerű megújulását, illetve növekedését, amely olyan termékkínálat bőséget hozott magával, amelyek között az ügyfelek egyre nehezebben igazodnak el.  A szakemberektől is egyre komolyabb idő ráfordítást, és egyre több fáradozást kíván az ügyfelek számára minden szempontból legmegfelelőbb biztosítás, illetve szolgáltatás kiválasztása.

Milyen költségekkel számoljunk, ha biztosítási alkusz segítségét vesszük igénybe?

 - Az alkusz díjazását a biztosítóktól kapja.  Az ügyfeleknek, vagy megbízóknak tehát nincs semmilyen költsége az alkuszok felé. Mindezek következményeként jteljesen érthető, hogy miért éri meg alkusz szolgáltatását igénybe venni az ügyfeleknek, hiszen az

nem jár semmilyen plusz anyagi teherrel, viszont komoly segítséget nyújt ahhoz, hogy tényleg azt a biztosítást kössék meg, amelyre szükségük van.

Kiknek ajánlod ezt a szolgáltatást?

• Magánszemélyeknek - akik a lehető legjobb feltételekkel kívánják igénybe venni az általuk igényelt biztosításokat vagy megtakarítási lehetőségeket.

• Vállalatoknak - akik szeretnék kiadásaikat optimalizálni, és ehhez külső szakmai támogatásra tartanak igényt.

• Önkormányzatok számára - akiknek objektív biztosítási audittal, valamint közbeszerzések lebonyolításában való közreműködéssel tudok szakmai segítséget nyújtani.

Kérje ingyenes ajánlatomat!

Érdeklődni Pap Sándortól a 06 30-496-3893 telefonszámon 

vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet.

 

 Kiemelt ajánlataim:

szórólap   Auto


 lakásbiztositas


 Aranykorúak szorolap


szorolap   Kedvenc

pannonsafe logo

Szóljon hozzá!